ITPF Giurgiu: Traficul autocamioanelor de marfă prin punctele de trecere a frontierei România - Bulgaria este restricţionat

Administraţie / Autor: M.T. / Data: 26 Ianu. 2012

Poliţiştii de frontieră asigură în permanenţă sprijin participanţilor la trafic şi împreună cu autorităţile competente acţioneaza în comun în vederea intervenţiei în caz de urgenţă.

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Pag. 1 din 393 | 2 art./pag. | Total 785 art.
Administraţie / Autor: A.F. / 18 Apri. 2014

Peste 600 de polițiști vor acționa în perioada Sărbătorilor de Paște

 În perioada 19 - 21 aprilie a.c., în municipiul şi judeţul Giurgiu vor avea loc manifestări culturale şi religioase prilejuite de Sfintele Sărbători Pascale. Pentru ca activităţile să se desfăşoare într-un climat de normalitate, poliţiştii giurgiuveni vor acţiona pentru asigurarea şi menţinerea ordinii publice în zona lăcaşurilor de cult, pieţelor, discotecilor, târgurilor şi oboarelor, precum şi pe timpul spectacolelor cultural-artistice. 

Administraţie / Autor: A.F. / 11 Apri. 2014

Persoană dispărută din comuna Răsuceni

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu fac apel la cetăţeni să îi anunţe dacă au informaţii cu privire la o persoană din comuna Răsuceni, judeţul Giurgiu, care la data de 15.03.2014 a părăsit domiciliul. Botea Stelian, de 42 ani, născut în comuna Răsuceni, judeţul Giurgiu cu domiciliul în aceeaşi localitate, la data de 15.03.2014 a părăsit în mod voluntar domiciliul, iar până în prezent nu a revenit şi nici nu a contactat familia. 

Pag. 1 din 393 | 2 art./pag. | Total 785 art.

Cele mai noi articole

Curs valutar

Vremea in Giurgiu

vremea-meteo.com

Horoscop