ITPF Giurgiu: Traficul autocamioanelor de marfă prin punctele de trecere a frontierei Romānia - Bulgaria este restricţionat

Administraţie / Autor: M.T. / Data: 26 Ianu. 2012

Poliţiştii de frontieră asigură în permanenţă sprijin participanţilor la trafic şi împreună cu autorităţile competente acţioneaza în comun în vederea intervenţiei în caz de urgenţă.

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Pag. 1 din 398 | 2 art./pag. | Total 795 art.
Administraţie / Autor: M.T. / 06 Mai. 2014

Augustin Zegrean, președintele CCR: Dreptul la opinie nu poți să-l iei nimănui, indiferent că e președinte

 ”Nu a mai fost nimeni judecat pentru opinii politice de pe vremea lui Stalin”, este declaraţia tranşantă a preşedintelui CCR, Augustin Zegrean, după ce Victor Ponta a anunţat că Guvernul va sesiza Curtea în legătură cu implicarea preşedintelui Traian Băsescu în campania electorală. Zegrean susține că orice persoană are dreptul la opinie, indiferent că este vorba de președinte sau de altcineva. 

Administraţie / Autor: A.F. / 06 Mai. 2014

S-a constituit Centrul de Comunicare Județean Giurgiu pentru alegerile europarlamentare 2014

 Pentru o cât mai bună informare a opiniei publice, dar şi pentru coerenţa mesajului instituţional, în perioada premergătoare şi pe timpul desfăşurării alegerilor europarlamentare, a fost constituit Centrul de Comunicare Judeţean Giurgiu. Din această structură fac parte purtătorii de cuvânt ai unităţilor teritoriale ale M.A.I. Centrul funcţionează în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, sub directa coordonare a Comandamentului Operaţional Judeţean, cu următoarele coordonate de contact: telefon - 0246 207 105, fax - 0246 219 754.

Pag. 1 din 398 | 2 art./pag. | Total 795 art.

Cele mai noi articole

Vremea in Giurgiu

vremea-meteo.com

Horoscop